Cikkek benyújtása

Online benyújtás

Van már felhasználóneve és jelszava a FAIPAR - A faipar tudományos folyóirata folyóirathoz?
A bejelentkezéshez

Felhasználónév és jelszó igénylése
A regisztrációhoz

A cikkek online benyújtásáhpz és a cikk mindenkori státusztának megtekintéséhez regisztráció és bejelentkezés szükséges.

 

Ellenőrző lista a cikk elkészítéséhez

A benyújtási folyamat részeként a szerzőknek le kell ellenőrizniük, hogy a cikkük megfelel az összes alábbi feltételnek. Azok a cikkek, amelyek nem felelnek meg ennek az útmutatónak, visszaküldésre kerülhetnek a szerzőknek.

  1. A kéziratot korábban nem publikálták és nincs elbírálás alatt más folyóratnál (vagy a szerkesztőnek magyarázatot adtak a Megjegyzések pontban).
  2. A kézirat Microsoft Word dokumentum formátumban van.
  3. Ahol lehetséges, ott a hivatkozásokhoz megadásra került az URL cím.
    Az absztrakt, valamint az ábrák, táblázatok és diagramok címei angol nyelven is feltütetésre kerültek.
  4. A szöveg egyszeres sorközzel, 12-es betűmérettel íródott, kiemelésnél dőlt betűt tartalmaz az aláhúzás helyett (kivéve URL címek). Minden illusztráció, ábra és táblázat a szöveg vonatkozó részénél és nem annak végén helyezkedik el.
  5. A szöveg illeszkedik a Folyóiratról menüpontban található Szerzői útmutató stílisztikai és irodalomjegyzék előírásaihoz.
  6. Ha a folyóirat lektorált részlegéhez küldték be a kéziratot, akkor a Vak lektorálás előírásait követték.
 

Szerzői jogi megállapodás

A folyóiratban publikált művek a Creative Commons, Nevezd meg! - Ne add el! - Így add tovább! 4.0 Nemzetközi Licensz feltételeinek megfelelően felhasználhatók.

Works published in this journal are licenced under a Creative Commons Attribution - NonCommercial-ShareAlike 4.0 International Licence.

http://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/4.0/

 

Adatvédelmi szabályok

A folyóirat weboldalán megadott nevek és e-mail címek kizárólag e folyóirat meghatározott céljaira használhatóak fel, más célra és harmadik fél számára nem tehetők elérhetővé.